Χρήστος Πολίτης κατά Κάτιας Δανδουλάκη – «Μην πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε»

21:48 - 25/10/2022

Ο Χρήστος Πολίτης έδωσε τη δική του απάντηση για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία δήλωσε […] The post Χρήστος Πολίτης κατά Κάτιας Δανδουλάκη – «Μην πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χρήστος Πολίτης απαντά στη Δανδουλάκη: Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί την ξέρω πολύ καλά

«Ας πληροφορηθεί η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω» λέει ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της στη «Λάμψη».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρήστος Πολίτης: Σκληρή απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη – «Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, έχει ανάγκη την προβολή»

«Εγώ δεν την αγαπώ»

Διαβάστε το στο in.gr

Πολίτης κατά Δανδουλάκη- «Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί την ξέρω πολύ καλά»

Ο Χρήστος Πολίτης έδωσε τη δική του απάντηση για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία δήλωσε πως θεωρεί ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο