Νίκος Αποστολόπουλος: «Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C»

08:58 - 26/10/2022

Τι ακραίο μπορεί να έχει κάνει ο Νίκος Αποστολόπουλος για έναν έρωτα; Ο γνωστός σχεδιαστής έχει βγει γυμνός στο μπαλκόνι, […] The post Νίκος Αποστολόπουλος: «Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αποστολόπουλος: Ήμουν γυμνός στο χιονισμένο Παρίσι λόγω έρωτα

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για ένα ρομαντικό περιστατικό στο Παρίσι.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με χιόνια, για έναν έρωτα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τους έρωτες που έχουν περάσει από τη ζωή του και δήλωσε πως έχει κάνει ακραία πράγματα για αυτούς.Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τους έρωτες που έχουν περάσει από τη ζωή του και δήλωσε πως έχει κάνει ακραία πράγματα για αυτούς.Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών εντόπισαν τον γνωστό σχεδιαστή σε νυχτερινή του εμφάνιση και εκείνος παραχώρησε δηλώσεις για τα πάντα. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε αρχικά, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Αποστολόπουλος: "Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C"

"Ένιωθα τέτοια ζέστη και ένιωθα τέτοια κατάθλιψη που είχα φουντώσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο