ΒΙΝΤΕΟ - Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για πλάκα»
13:24 - 26/10/2022
ΒΙΝΤΕΟ - Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για πλάκα»
26/10/2022
O Ντουέιν Μπέικον έδειξε την αυτοπεποίθησή του και τόνισε πως έχει... όλο το πακέτο για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. «Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι, δεν ήρθα για πλάκα», τόνισε.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ στην κάμερα της πράσινης ΚΑΕ:
Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά την άφιξη στην Αθήνα: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος όπως και όλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντουέιν Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω πλάκα»
Ο Ντουέιν Μπέικον έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, γεγονός που φάνηκε και στις δηλώσεις του στην άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. O Ντουέιν Μπέικον τόνισε πως έχει… όλο το πακέτο για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο για πλάκα δεν ήρθε στην Ελλάδα. Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ στην κάμερα της ΚΑΕ ... Περισσότερα
To άρθρο Ντουέιν Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω πλάκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο