Υπ. Εργασίας: 8 παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την κοινωνική κατοικία
Νομοσχέδιο για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Διαβάστε το στο tovimaΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: 8 παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοσχέδιο με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023. Η Στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. € από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες, […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΣπίτι μου: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
Το νομοσχέδιο για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 26/10, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΟκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
Νομοσχέδιο για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε ο Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο
Διαβάστε το στο news.grΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26/10/2022, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο. Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 […]
Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Στέγαση
Νομοσχέδιο, προκειμένου το πρόγραμμα «Σπίτι μου» να υλοποιηθεί από την αρχή του 2023, παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Διαβάστε το στο neolaia.gr«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26/10/2022, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο. [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία
Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26/10/2022, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο. Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 […]
Διαβάστε το στο dete.gr«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία – Χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους
Θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτεςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.grΟκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία – Χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοσχέδιο με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023. Η Στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες, […]
Το άρθρο Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία – Χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr