Υπ. Εργασίας: 8 παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

17:18 - 26/10/2022

Υπ. Εργασίας: 8 παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικίαvdounis Wed, 26/10/2022 - 17:10

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την κοινωνική κατοικία

Νομοσχέδιο για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στο υπουργικό συμβούλιο

Διαβάστε το στο tovima

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: 8 παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοσχέδιο με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023. Η Στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. € από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες, […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Σπίτι μου: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

Το νομοσχέδιο για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 26/10, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

Νομοσχέδιο για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε ο Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο

Διαβάστε το στο news.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26/10/2022, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο. Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 […] Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Στέγαση

Νομοσχέδιο, προκειμένου το πρόγραμμα «Σπίτι μου» να υλοποιηθεί από την αρχή του 2023, παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26/10/2022, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο. [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία

Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26/10/2022, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο. Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Σπίτι μου»: Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία – Χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους

Θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτεςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία – Χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοσχέδιο με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023. Η Στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες, […] Το άρθρο Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία – Χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ζωηρό το ενδιαφέρον των κινεζικών επιχειρήσεων για τις εξαγωγές στη Μέση Ανατολή

THEON: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2025 – Οι προοπτικές για το 2026

Κίνα: Αμετάβλητα τα επιτόκια εν μέσω επιβράδυνσης

Καλπάζουν οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων - Νέο ρεκόρ της τιμής του χρυσού

Ρωσία: Στρατηγός σκοτώθηκε στη Μόσχα από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο

Η Nissan ανακοινώνει αμφίδρομο ενσωματωμένο φορτιστή