Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για α΄ κατοικία

17:46 - 26/10/2022

Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα στο e-daily.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών - Πότε ξεκινά

Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ - Όσα πρέπει να γνωρίζετεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για α’ κατοικία- Πότε ξεκινά

Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε νωρίτερα, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο.Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε νωρίτερα, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο.Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες, εξαγγέλθηκε από

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρόγραμμα "Σπίτι Μου": Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για πρώτη κατοικία - Οι 8 παρεμβάσεις

Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία - Νομοσχέδιο για το πρόγραμμα "Σπίτι μου" παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για αγορά πρώτης κατοικίας – Αναλυτικά οι παρεμβάσεις

Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να ξεκινήσει από τις αρχές του 2023 παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για α’ κατοικία – Ξεκινά το 2023

Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ – Για τρίτεκνους και πολύτεκνους, καθώς και όσα ζευγάρια αποκτήσουν 3+ παιδιά κατά τη διάρκεια αποπληρωμής, το δάνειο θα γίνεται άτοκο – Όσα πρέπει να γνωρίζετε Νομοσχέδιο με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πρώτη κατοικία: Πρόγραμμα «Σπίτι μου» με χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών

Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Δικαιούχοι οι νέοι 25-39 ετών – Πότε ξεκινά

Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε    Νομοσχέδιο για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο. Στο νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») το […] The post Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Δικαιούχοι οι νέοι 25-39 ετών – Πότε ξεκινά appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει