Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για α΄ κατοικία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών - Πότε ξεκινά
Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ - Όσα πρέπει να γνωρίζετεΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για α’ κατοικία- Πότε ξεκινά
Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε νωρίτερα, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο.Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε νωρίτερα, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο.Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες, εξαγγέλθηκε από
Διαβάστε το στο thecaller.grΠρόγραμμα "Σπίτι Μου": Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για πρώτη κατοικία - Οι 8 παρεμβάσεις
Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία - Νομοσχέδιο για το πρόγραμμα "Σπίτι μου" παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο υπουργικό συμβούλιο
Διαβάστε το στο thetoc.grΧαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για αγορά πρώτης κατοικίας – Αναλυτικά οι παρεμβάσεις
Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να ξεκινήσει από τις αρχές του 2023 παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών για α’ κατοικία – Ξεκινά το 2023
Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ – Για τρίτεκνους και πολύτεκνους, καθώς και όσα ζευγάρια αποκτήσουν 3+ παιδιά κατά τη διάρκεια αποπληρωμής, το δάνειο θα γίνεται άτοκο – Όσα πρέπει να γνωρίζετε Νομοσχέδιο με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΠρώτη κατοικία: Πρόγραμμα «Σπίτι μου» με χαμηλότοκα δάνεια σε νέους 25-39 ετών
Νομοσχέδιο, με το οποίο αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα, προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (πρόγραμμα «Σπίτι μου») να πάρει σάρκα και οστά από την αρχή του 2023, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. Η στρατηγική, συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ, από την οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Δικαιούχοι οι νέοι 25-39 ετών – Πότε ξεκινά
Το δάνειο μπορεί να φθάσει κατ’ ανώτατο στις 150.000 ευρώ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε Νομοσχέδιο για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο. Στο νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αντιμετωπίζονται νομικά ζητήματα προκειμένου η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης (Πρόγραμμα «Σπίτι μου») το […]
The post Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Δικαιούχοι οι νέοι 25-39 ετών – Πότε ξεκινά appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr