H εξομολόγηση Καλλιάνου για τα πακέτα με τα χάπια: «Αρκετά μαύρισα τα πνευμόνια από τα 20 μου»! (Photo)

08:37 - 21/01/2020

ΕΛΛAΔΑ  Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα, έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε: «Ευτυχώς που ο αδερφός μου είναι γιατρός και ξεκίνησα από το πρωί του Σαββάτου διπλή αντιβίωση, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης. Αλλιώς θα ήμουν ήδη πολύ άσχημα στο νοσοκομείο. Εδώ και 3 ημέρες δεν έχει πέσει ούτε στιγμή ο πυρετός κάτω από το 38 ενώ η μέγιστη τιμή του έφτασε ακόμη και το 39,5. Είχα χρόνια να αρρωστήσω τόσο πολύ, είχα χρόνια να θυμηθώ πως είναι να σε αφήνουν οι δυνάμεις σου. Όσο για τα χάπια που παίρνω, μη το συζητάτε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)