Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο μετά την επέμβαση στο διάφραγμα – «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος»
11:26 - 27/10/2022
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης 27/10, μετά το χειρουργείο
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο μετά την επέμβαση στο διάφραγμα – «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο μετά την επέμβαση στο διάφραγμα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε εξιτήριο...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Αγγελόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος»
Εξιτήριο πήρε μετά την επέμβαση στο διάφραγμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για ακόμα μια φορά για το Survivor αλλά και τον Σάκη Κατσούλη. «Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα γιατί απαιτούν και κάποιο χρόνο αποθεραπείας. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να με ντουμπλάρουν. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη» αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο μετά την επέμβαση στο διάφραγμα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης 27/10, μετά το χειρουργείο που έκανε στο διάφραγμα της μύτης του.
Ο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο νικητής του Survivor είχε εισαχθεί για επέμβαση […]
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μού είναι άγνωστος. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για εκείνον»
Στην εκπομπή Super Κατερίνα της Πέμπτης μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο πρώην νικητής του Survivor πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού είχε εισαχθεί για επέμβαση στο διάφραγμα της μύτης του. Όπως εξήγησε, «σε ένα από τα δοκιμαστικά που κάναμε για την ταινία που ετοιμάζω, είχα ένα ατύχημα στη μύτη. Κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το […]
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μού είναι άγνωστος. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για εκείνον» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr