Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Νίκο Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια»

12:40 - 27/10/2022

Στον χαρακτηρισμό του Νίκου Μουτσινά «παλιά τηλεόραση» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 27 To άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Νίκο Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Η «μπηχτή» στον Νίκο Μουτσινά - «Παλιά τηλεόραση εδώ, εκείνος κάνει την καινούρια»

«Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, οπότε τα ξεπερνάω» τόνισε σχετικά με τα σχόλια του παρουσιαστή - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ, εκείνος κάνει την καινούργια»

Στον χαρακτηρισμό του Νίκου Μουτσινά...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Καινούργιου: «Καρφιά» στον Νίκο Μουτσινά – «Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, εκείνος κάνει…»

Τι έχει συμβεί;

Διαβάστε το στο

Καινούργιου: Η «μπηχτή» στον Νίκο Μουτσινά για την «παλιά τηλεόραση»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα σχόλια του παρουσιαστή για την ίδια δίπλα στον οποίο συνεργάστηκε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η σπόντα της Καινούργιου σε Μουτσινά – «Παλιά τηλεόραση εδώ, εκείνος κάνει την καινούρια»

Στο καυστικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά «παλιά τηλεόραση», που είναι πια εμετός. απάντησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπής της, Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν ενοχλήθηκε με τα σχόλια του παρουσιαστή με τον οποίο συνεργάστηκε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. «Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Όταν όμως κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ, εκείνος κάνει την καινούργια»

Στον χαρακτηρισμό του Νίκου Μουτσινά «παλιά τηλεόραση» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπής της. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά με μπηχτή στον Μουτσινά – «Παλιά τηλεόραση εδώ, αυτός κάνει την καινούργια»

Στο σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, είχε χαρακτηρίσει «παλιά τηλεόραση» αυτό που έκανε η «Super Κατερίνα», απάντησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου.Στο σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, είχε χαρακτηρίσει «παλιά τηλεόραση» αυτό που έκανε η «Super Κατερίνα», απάντησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου.«Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο. Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου για Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ, αυτός κάνει την καινούργια»

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σήμερα, μέσα από την εκπομπή της, στο σχόλιο που έκανε προ ημερών ο Νίκος Μουτσινάς, ο […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Μουτσινά: «Παλιά τηλεόραση εδώ, αυτός κάνει την καινούργια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Παλιά τηλεόραση εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια»

Η απάντηση της στο σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Οι σπόντες στον Νίκο Μουτσινά – «Παλιά τηλεόραση εδώ, εκείνος κάνει την καινούργια»

«O Nίκός Μουτσινάς μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της