Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει το θύμα του βιαστή

20:44 - 27/10/2022

«Σπάει» τη σιωπή της η 34χρονη που έπεσε θύμα του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο. Ο άνδρας αναζητείται…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον άνδρα με το τατουάζ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο που ξεκίνησε για τη δουλειά της και έπεσε θύμα βιασμού. Με την απειλή μαχαιριού ο βιαστής με το τατουάζ την οδήγησε από την στάση του λεωφορείου στο παρκάκι και πίσω από τις φυλλωσιές την βίασε. «Φοβάμαι για τη ζωή μου» Τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση ... Περισσότερα To άρθρο Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον άνδρα με το τατουάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου – Με απείλησε ότι θα με σφάξει», λέει η 34χρονη που βίασε ο άνδρας με το τατουάζ

Η γυναίκα που βιάστηκε από τον άντρα με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο μίλησε για το τραγικό γεγονός, με το 34χρονο θύμα να αναφέρει πως φοβήθηκε, αφού ο δράστης την απείλησε με ένα μαχαίρι. «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις αρχές», είπε χαρακτηριστικά στο Mega. «Τη στιγμή που με πλησίασε, ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ», πρόσθεσε στη συνέχεια. Σημειώνεται, ότι ο δράστης λίγη ώρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παλαιό Φάληρο: «Με απείλησε ότι θα με σφάξει, φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα του «δράκου»

Συγκλονίζει η 34χρονη, που βίωσε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του ασύλληπτου «δράκου» με το μαχαίρι που της επιτέθηκε και τη βίασε στο Παλαιό Φάληρο. «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου […] Το άρθρο Παλαιό Φάληρο: «Με απείλησε ότι θα με σφάξει, φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα του «δράκου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον άνδρα με το τατουάζ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο που ξεκίνησε για τη δουλειά της και έπεσε θύμα βιασμού. Με την απειλή μαχαιριού ο βιαστής με το τατουάζ την οδήγησε από την στάση του λεωφορείου στο παρκάκι και πίσω από τις φυλλωσιές την βίασε. «Φοβάμαι για τη ζωή μου» Τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση […] The post Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον άνδρα με το τατουάζ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες