Βίκυ Καγιά: Έτσι πέρασε την 28η Οκτωβρίου με την οικογένειά της – Φωτογραφίες
17:34 - 28/10/2022
Η Βίκυ Καγιά φέτος έχει επιστρέψει δυναμικά στον ρόλο της στο GNTM, συνεχίζοντας παράλληλα και τις
To άρθρο Βίκυ Καγιά: Έτσι πέρασε την 28η Οκτωβρίου με την οικογένειά της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στα Ζαγοροχώρια πέρασε την 28η Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την Ήπειρο και συγκεκριμένα το Καλπάκι και τα Ιωάννινα για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου χθες. Μετά τις σχετικές εκδηλώσεις πέρασε χρόνο στην Αρίστη και Ζαγοροχώρια.
Το βράδυ μάλιστα έκανε τη βόλτα του στην πόλη της Αρίστης και έγινε δεκτός από αρκετούς ντόπιους. Εκείνοι του προσέφεραν δώρα και τοπικά προϊόντα με τον πρωθυπουργό να φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους.
Χθες αργά το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ποδηλατάδα από την Αρίστη μέχρι και το Μονοδέντρι. Στο Μονοδέντρι φωτογραφήθηκε με νέα παιδιά και πολίτες που εκείνη την ώρα ήταν στην πλατεία.
Ήπιε καφέ και του προσφέρθηκε γλυκό ταψιού και στη συνέχεια αναχώρησ
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr