Σομαλία: Πολλά θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου

17:06 - 29/10/2022

Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σήμερα έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου και υπάρχουν «δεκάδες θύματα» ενώ προκλήθηκαν και σοβαρές ζημιές στα κτίρια της περιοχής, ανέφεραν η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρ4ες. Οι δύο σχεδόν ταυτόχρονες εκρήξεις σημειώθηκαν στον πολυσύχναστο δρόμο Κ5 και υπάρχουν «πολλά θύματα» είπε ο Σαντίκ Ντουντίς, ένας εκπρόσωπος της σομαλικής αστυνομίας. «Θα […] The post Σομαλία: Πολλά θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σομαλία: Ταυτόχρονες εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκίνητων – Δεκάδες θύματα

Τουλάχιστον δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου της Σομαλίας και υπάρχουν «δεκάδες θύματα» από τις εκρήξεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν δύο σχεδόν ταυτόχρονες εκρήξεις στον πολυσύχναστο δρόμο Κ5 και υπάρχουν «πολλά θύματα» είπε ο Σαντίκ Ντουντίς, ένας εκπρόσωπος της σομαλικής αστυνομίας. «Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα», πρόσθεσε. Η ... Περισσότερα To άρθρο Σομαλία: Ταυτόχρονες εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκίνητων – Δεκάδες θύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σομαλία: Εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων στη Μογκαντίσου - Δεκάδες θύματα

Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σήμερα έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου και υπάρχουν «δεκάδες θύματα» ενώ προκλήθηκαν...

Διαβάστε το στο Zougla

Σομαλία: Πολλά θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων έξω από το υπουργείο Παιδείας

Η ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ συχνά τοποθετεί βόμβες ή εξαπολύει ένοπλες επιθέσεις στη Μογκαντίσου και σε άλλες περιοχές της Σομαλίας. Δεν είναι σαφές, όμως, αν ευθύνεται για τη σημερινή βομβιστική επίθεση.

Διαβάστε το στο in.gr

Σομαλία: 29 νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας έξω από το υπουργείο Παιδείας (vid)

Την ανάληψη ευθύνης των φερόμενων επιθέσεων αυτοκτονίας ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση «Σεμπάμπ».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σομαλία: 29 νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας έξω από το υπουργείο Παιδείας

Την ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων στην πρωτεύουσα της Σομαλίας ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ.

Διαβάστε το στο tovima

Σομαλία: 29 νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας έξω από το υπουργείο Παιδείας – Σκληρές εικόνες

Σε 29 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Σομαλία, μετά από διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το υπουργείο Παιδείας στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε η αστυνομία. Παράλληλα 70 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τις εκρήξεις. Ο αστυνομικός Μοχάμεντ Νταχίρ δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa) ότι τα θύματα είναι πολίτες και πως τέσσερις μαχητές συμμετείχαν στην επίθεση. Πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Την ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σομαλία: Δεκάδες θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων έξω από το υπ. Παιδείας

Δεκάδες θύματα μετρά η Σομαλία σήμερα από δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σε παγιδευμένα αυτοκίνητα έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου. Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν και σοβαρές ζημιές στα κτίρια της περιοχής, όπως ανέφερε η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Σομαλία: Πολλά θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων έξω από το υπουργείο Παιδείας

Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν το Σάββατο 29/10 έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου και υπάρχουν «δεκάδες θύματα» ενώ προκλήθηκαν και σοβαρές ζημιές στα κτίρια της περιοχής, ανέφεραν η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σομαλία: Δεκάδες θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων

Πανικός επικράτησε σήμερα έξω από το υπουργείο Παιδείας στη Μογκαντίσου της Σομαλίας όταν δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλά θύματα. Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι υπάρχουν «δεκάδες θύματα» και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα κτίρια της περιοχής. Οι δύο σχεδόν ταυτόχρονες εκρήξεις σημειώθηκαν στον πολυσύχναστο δρόμο Κ5 και υπάρχουν […] Σομαλία: Δεκάδες θύματα από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…