Σομαλία: Τουλάχιστον 100 νεκροί και 300 τραυματίες κατά τη διάρκεια διπλής επίθεσης αυτοκτονίας στο Μογκαντίσου

06:50 - 30/10/2022

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 300 τραυματίστηκαν, έπειτα από διπλή επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μογκαντίσου, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η προεδρία της Σομαλίας. Πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις. Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στον πολυσύχναστο δρόμο Κ5, είπε ο Σαντίκ Ντουντίς, εκπρόσωπος της σομαλικής αστυνομίας. Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Άχμεντ Νουρ, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η πρώτη έκρηξη προκάλεσε ζημιές στον τοίχο του υπουργείου. Η δεύτερη σημειώθηκε τη στιγμή που έφταν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σομαλία: Τουλάχιστον 100 οι νεκροί από από τη διπλή επίθεση αυτοκτονία στο Μογκαντίσου - 300 οι τραυματίες

Σε τουλάχιστον 100 ανέβηκαν οι νεκροί και στους 300 οι τραυματίες από τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκε χθες Σάββατο έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μογκαντίσου, σύμφωνα με απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η προεδρία της Σομαλίας. Η ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη για τις νέες πολύνεκρες επιθέσεις στην ... Περισσότερα To άρθρο Σομαλία: Τουλάχιστον 100 οι νεκροί από από τη διπλή επίθεση αυτοκτονία στο Μογκαντίσου - 300 οι τραυματίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ινδία: Τουλάχιστον 40 νεκροί και 30 τραυματίες από την κατάρρευση γέφυρας

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την κατάρρευση μιας κρεμαστής γέφυρας στον ποταμό Ματσού, στην πόλη Μόρμπι του Γκουτζαράτ, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ινδία:Τουλάχιστον 40 νεκροί και 30 τραυματίες από την κατάρρευση μιας κρεμαστής γέφυρας στο Γκουτζαράτ

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την κατάρρευση μιας κρεμαστής γέφυρας στον ποταμό Ματσού, στην πόλη Μόρμπι του Γκουτζαράτ, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Πολλοί άνθρωποι διασώθηκαν και ορισμένοι αγνοούνται», είπε ο Αμίτ Τζάλα, τοπικός αξιωματούχος στο νοσοκομείο όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες. Η ιστορική γέφυρα, μήκους 230 μέτρων, κατασκευάστηκε […] The post Ινδία:Τουλάχιστον 40 νεκροί και 30 τραυματίες από την κατάρρευση μιας κρεμαστής γέφυρας στο Γκουτζαράτ appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Τουλάχιστον 100 νεκροί και 300 τραυματίες στη Σομαλία από τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας στο Μογκαντίσου

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 300 τραυματίστηκαν από τη διπλή επίθεση

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Σομαλία: Τουλάχιστον 100 νεκροί και 300 τραυματίες από τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας στο Μογκαντίσου [vid]

Η ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στην Σομαλία. The post Σομαλία: Τουλάχιστον 100 νεκροί και 300 τραυματίες από τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας στο Μογκαντίσου [vid] appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Ινδία: Τουλάχιστον 40 νεκροί και 30 τραυματίες από την κατάρρευση γέφυρας

Η κατάρρευση μιας κρεμαστής γέφυρας στον ποταμό Ματσού, στην πόλη Μόρμπι του Γκουτζαράτ, στην Ινδία, προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 40 ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων 30.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα