Καγιά: Δεν πάει το μυαλό μου ποιος θα μπορούσε να κάνει bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν ήταν στο GNTM

12:52 - 30/10/2022

Τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM, σχολίασε η Βίκυ Καγιά, σημειώνοντας ότι δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει bullying στην Ηλιάνα. Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια και δεν έχει δείξει δείγματα σε κανένα. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί. Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

“Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ” ανέφερε η Βίκυ Καγιά. Στις τηλεοπτικές κάμερες απάντησε η Βίκυ Καγιά, μετά τις αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι δέχθηκε bullying στο GNTM.  «Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Καγιά: Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καγιά: Δεν πάει το μυαλό μου ποιος μπορεί να έκανε bullying στην Ηλιάνα στο GNTM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις κάμερες και έδωσε την δική της απάντηση, έπειτα από την αποκαλύψεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ότι δέχθηκε bullying όταν βρισκόταν στο GNTM.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βίκυ Καγιά: 'Δεν πάει το μυαλό μου στο ποιος μπορεί να έκανε μπούλινγκ στην Ηλιάνα' [βίντεο]

'Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα', απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας