Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτά είναι τα δύο άτομα που ψάχνει η αστυνομία

18:22 - 30/10/2022

H 38χρονη βρίσκεται στη φυλακή για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όμως οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό δύο ατόμων, που όπως φαίνεται ήταν συνεργοί στο έγκλημα… Η 38χρονη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, υποστηρίζει ότι δεν είχε συνεργούς. Τα στοιχεία που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Με περιγράφετε λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες» λέει η 38χρονη μέσα από τις φυλακές

«Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο, είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό» δηλώνει η 38χρονη

Διαβάστε το στο

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δε θα γλίτωνα» λέει η 38χρονη

Για τα όσα ζούσε στο πλευρό του 36χρονου συζύγου της και το λόγο που δεν είχε απευθυνθεί στην αστυνομία μίλησε η 38χρονη γυναίκα.

Διαβάστε το στο

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Κινδύνευε η ζωή μου» λέει η 38χρονη μέσα από τη φυλακή

Εξηγήσεις για την πράξη της να ρίξει καυστικό υγρό στον εν διαστάσει συζυγό της έδωσε μέσα από τη φυλακή η 38χρονή από το Ηράκλειο.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”