Γκρέι: «Θέμα ενστίκτου το γκολ, από τα καλύτερα μου, αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς»

23:16 - 30/10/2022

Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε αλλά και τους χαμένους βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι. Το σχόλιό του στην κάμερα της NOVA: «Ήταν θέμα… ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι αφού είμαι με πλάτη έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση. Ίσως είναι από τα καλύτερα γκολ που […] The post Γκρέι: «Θέμα ενστίκτου το γκολ, από τα καλύτερα μου, αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκρέι: «Χαρμολύπη το γκολ που πέτυχα αφού δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Γκρέι: «Χαρμολύπη το γκολ που πέτυχα αφού δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς» 30/10/2022 Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε αλλά και τους χαμένους βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να διορθώσουν οι «κιτρινόμαυροι» τα κακώς κείμενά τους ενόψει της συνέχειας. Το σχόλιό του στην κάμερα της NOVA: «Ήταν θέμα... ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι αφού είμαι με πλάτη έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση. Ίσως είναι από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, η ουσία όμως ήταν να πάρουμε τη νίκη η οποία δεν ήρθε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο σημερινό ματς αναφορικά με το σκοράρισμα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων