Γκρέι: «Θέμα ενστίκτου το γκολ, από τα καλύτερα μου, αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς»
23:16 - 30/10/2022
Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε αλλά και τους χαμένους βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι. Το σχόλιό του στην κάμερα της NOVA: «Ήταν θέμα… ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι αφού είμαι με πλάτη έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση. Ίσως είναι από τα καλύτερα γκολ που […]
The post Γκρέι: «Θέμα ενστίκτου το γκολ, από τα καλύτερα μου, αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκρέι: «Χαρμολύπη το γκολ που πέτυχα αφού δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»
Γκρέι: «Χαρμολύπη το γκολ που πέτυχα αφού δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»
30/10/2022
Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε αλλά και τους χαμένους βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να διορθώσουν οι «κιτρινόμαυροι» τα κακώς κείμενά τους ενόψει της συνέχειας.
Το σχόλιό του στην κάμερα της NOVA:
«Ήταν θέμα... ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι αφού είμαι με πλάτη έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση. Ίσως είναι από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, η ουσία όμως ήταν να πάρουμε τη νίκη η οποία δεν ήρθε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο σημερινό ματς αναφορικά με το σκοράρισμα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίε
Διαβάστε το στο filathlos.gr