Φθηνή στέγη: 10 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα σπίτια σε νέους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σπίτι μου»: 11 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα νέα στεγαστικά δάνεια
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2023
Διαβάστε το στο Σπίτι μου: 11 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα νέα στεγαστικά δάνεια
Όριο ύψους 150.000 ευρώ στο ύψος του στεγαστικού δανείου και 200.000 ευρώ στην αξία του ακινήτου που θα αγοράσουν οι δικαιούχοι θέτει το πρόγραμμα «Σπίτι μου» για τη στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης. Το πρόγραμμα θα αρχίσει από τους πρώτους μήνες του 2023. Σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις, το υπουργείο Εργασίας δημιουργεί έναν οδηγό για το ... Περισσότερα
To άρθρο Σπίτι μου: 11 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα νέα στεγαστικά δάνεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη φθηνή στέγαση των νέων
Το υπουργείο Εργασίας, προχώρησε σε εξειδίκευση των δράσεων του προγράμματος «Σπίτι μου», που αποτελεί τη στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης για νέα ζευγάρια...
Διαβάστε το στο Zougla«Σπίτι μου»: 11 ερωταπαντήσεις για το νέο πρόγραμμα στέγης για νέους
Σε εξειδίκευση των δράσεων του προγράμματος «Σπίτι μου», που αποτελεί τη στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης για νέα ζευγάρια και όχι μόνο προχωρά το υπουργείο Εργασίας με 11 ερωτήσεις και απαντήσεις Σημειώνεται ότι έχει θεσπιστεί όριο 150.000 ευρώ στο ύψος του στεγαστικού δανείου και πλαφόν 200.000 ευρώ στην αξία του ακινήτου Με 11 ερωτήσεις – απαντήσεις […]
Το άρθρο «Σπίτι μου»: 11 ερωταπαντήσεις για το νέο πρόγραμμα στέγης για νέους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣπίτι μου: 11 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα νέα στεγαστικά δάνεια
Όριο ύψους 150.000 ευρώ στο ύψος του στεγαστικού δανείου και 200.000 ευρώ στην αξία του ακινήτου που θα αγοράσουν οι δικαιούχοι θέτει το πρόγραμμα «Σπίτι μου» για τη στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης. Το πρόγραμμα θα αρχίσει από τους πρώτους μήνες του 2023. Σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις, το υπουργείο Εργασίας δημιουργεί έναν οδηγό για το «Σπίτι μου» και […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr