Ειρήνη Στεριανού: «Ίσως το bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί έκανε bullying σε εμένα»
13:02 - 31/10/2022
Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία διαγωνιζόταν στο GNTM, όταν συμμετείχε σαν κριτής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστριας...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ειρήνη Στεριανού: «Ίσως το bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί έκανε bullying σε εμένα»
Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία διαγωνιζόταν στο GNTM, όταν συμμετείχε...
Διαβάστε το στο ZouglaΕιρήνη Στεριανού: Ίσως αυτό που βίωνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM εξηγεί αυτό που έβγαζε πάνω μου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στο GNTM όταν συμμετείχε τονίζοντας πως αρρώσταινε όλο και πιο πολύ ενώ εξομολογήθηκε πώς βίωνε bullying χωρίς όμως να κατονομάσει από ποιον. Η Ειρήνη Στεριανού η οποία ήταν ένα από τα μοντέλα που συμμετείχαν στο GNTM όταν στη θέση της κριτή καθόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του μοντέλου και παρουσιάστριας, σε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνας» έκανε προσπάθεια να εξηγήσει τι συνέβη τότε. «Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα μπούλινγκ από τους κριτές και ειδικά από τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr