Ειρήνη Στεργιανού για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ίσως το μπούλινγκ που βίωνε, να εξηγεί τη συμπεριφορά της προς εμένα»
13:40 - 31/10/2022
Τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying την περίοδο που βρισκόταν στο GNTM σχολίασε η πρώην
To άρθρο Ειρήνη Στεργιανού για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ίσως το μπούλινγκ που βίωνε, να εξηγεί τη συμπεριφορά της προς εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στεργιανού για Παπαγεωργίου: "Ίσως το μπούλινγκ που βίωνε, να εξηγεί τη συμπεριφορά της προς εμένα"
"Το σχόλιο που μου είχε κάνει, ότι βλέπει μόνο δυο στήθη, ήταν άσχημο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕιρήνη Στεριανού για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ίσως αυτό που βίωνε να εξηγεί και αυτό που έβγαζε πάνω μου»
Η Ειρήνη Στεριανού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε αν είχε αντιληφθεί το bullying που βίωνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM. Το μοντέλο ανέφερε πως είχε παρατηρήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους κριτές. «Δεν είχα καταλάβει να γίνεται bullying, αλλά και τους κριτές δεν τους βλέπαμε πολύ, τους βλέπαμε μόνο στη διαδικασία αποχώρησης στο πλατό. […]
The post Ειρήνη Στεριανού για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ίσως αυτό που βίωνε να εξηγεί και αυτό που έβγαζε πάνω μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr