«Σπίτι μου»: 11 ερωταπαντήσεις για το νέο πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σπίτι μου»: Ποιοι θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης
Περισσότεροι από 137.000 πολίτες υπολογίζεται πως θα ωφεληθούν από το Πρόγραμμα «Σπίτι μου», που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά στις αρχές του 2023.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr«Σπίτι μου»: 11 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα δάνεια στέγασης και ανακαίνισης κατοικιών
Οδηγό με ερωτήσεις και απαντήσεις για το νομοσχέδιο αναφορικά με τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, εξειδικεύοντας τις δράσεις στεγαστικής πολιτικής. Ακολουθούν οι ερωτήσεις-απαντήσεις: 1. Τι προβλέπει το πρόγραμμα χορήγησης στεγαστικών δανείων και ποιο το όφελος για τα νέα ζευγάρια που θα ενταχθούν σε αυτό; Πρακτικά […]
«Σπίτι μου»: 11 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα δάνεια στέγασης και ανακαίνισης κατοικιών on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr«Σπίτι μου»: 11 ερωταπαντήσεις για το νέο πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής
«Σπίτι μου»: Χρήσιμες ερωταπαντήσεις για το νομοσχέδιο που αφορά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης.
Διαβάστε το στο neolaia.gr«Σπίτι μου»: 11 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα δάνεια στέγασης και ανακαίνισης κατοικιών
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο στεγαστικό πρόγραμμαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr