Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για μένα ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη»

13:04 - 01/11/2022

Με αφορμή την περιπέτεια της Νατάσας Καλογρίδη με τη wikipedia, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για μένα ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη» – Έμειναν όλοι άφωνοι

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Είχαν γράψει ότι είμαι γεννημένη το ’73, ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη

Σε μία αποκάλυψη για πράγματα που είχαν δει να γράφονται για την ίδια και την έχουν σοκάρει προχώρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τρίτη (1/11) η Κατερίνα Καινούργιου. Όπως είπε η παρουσιάστρια «είχαν γράψει ότι είμαι γεννημένη το ’73, ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη». Η Κατερίνα Καινούργια η οποία στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» φιλοξένησε τη Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε στα λάθη αλλά και στις κακίες που γράφονται στο Wikipedia με αφορμή το ότι κάποιος είχε γράψει λάθος την ηλικία της ηθοποιού. «Θέλω να πω κι εγώ κάτι πάνω σε αυτό. Ντροπή… το Wikipedia. Για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος, είχαν γράψει για εμένα ότι είμαι γεννημένη το ’73, ότι είμαι ομο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη και ιερόδουλη»

Την οργή της εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία προχώρησε σε μια αποκάλυψη.Την οργή της εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία προχώρησε σε μια αποκάλυψη.Με αφορμή μία αναφορά στις πληροφορίες που παρέχει η Wikipedia για τα δημόσια πρόσωπα, αποκάλυψε ότι κάποιος έγραψε για την ίδια ότι είναι γεννημένη το 1973, ότι είναι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη. «Στη Wikipedia δεν ξέρω ποιος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη και ιερόδουλη»

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή μία αναφορά […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έγραψαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη και ιερόδουλη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Στο Wikipedia είχαν γράψει ότι είμαι γεννημένη το ’73, ομοφυλόφιλη με περούκα – Ντροπή!»

«Δεν το θεώρησα αστείο. Με ποια λογική δηλαδή, μπαίνει ο άλλος και το κάνει αυτό; Γράφουν τέρατα», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχαν γράψει ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα»

Μια συζήτηση γύρω από τις ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφορούν κατά διαστήματα στο διαδίκτυο είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τη Νατάσα Καλογρίδη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που την ήθελαν πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της, αλλά και σε άλλα που τη συκοφαντούσαν. «Θέλω να πω κάτι και ντροπή. […] The post Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχαν γράψει ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της