Χαμός με την αρτοποιό που «τα έχωσε» στους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ: «Τι είμαστε, κυρία μου, φιλόπτωχο ταμείο;»

15:00 - 01/11/2022

Το πρωί η Διονυσία Χρήστου, μια επαγγελματίας του κλάδου της αρτοποιίας, κλήθηκε σήμερα τνα σχολιάσει στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού και το ενδεχόμενο επέκτασής του και σε άλλους κλάδους πλην των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Το πρωί η Διονυσία Χρήστου, μια επαγγελματίας του κλάδου της αρτοποιίας, κλήθηκε σήμερα τνα σχολιάσει στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού και το ενδεχόμενο επέκτασής του και σε άλλους κλάδους πλην των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Η κα Χρήστου, ακούγοντας αυτή τη φημολογία, εξερράγη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι εμείς τι είμαστε; Το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένη αρτοποιός στον ΣΚΑΪ: «Τι είμαστε κυρία μου, το φιλόπτωχο ταμείο;» (βίντεο)

Η κυρία Διονυσία Χρήστου είναι μια επαγγελματίας του κλάδου της αρτοποιίας και κλήθηκε το πρωί της Τρίτης να σχολιάσει στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού και το ενδεχόμενο επέκτασής του και σε άλλους κλάδους πλην των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Η κυρία Χρήστου, ακούγοντας αυτή τη φημολογία, εξερράγη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας