Καμαρά: «Κλείνω τα αυτιά μου στα σενάρια, είμαι εδώ 100% για να κερδίσω το πρωτάθλημα»

13:41 - 21/01/2020

Με αφορμή το αυριανό (22/1, 17:15) παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, ο Μαντί Καμαρά μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι.Ο μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στον Άρη, στην αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ», ενώ υπογράμμισε ότι κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται για μεταγραφή του.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:Ένα ντέρμπι με τον Άρη τέσσερα γκολ και δημιουργικό ποδόσφαιρο τους έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια;«Ναι τα τέσσερα γκολ ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς και της σκληρής προπόνησης. Εμείς έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να παίρνουμε νίκες».Επόμενος αντίπαλος ο ΟΦΗ που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», τι ματς περιμένει στην έδρα του;«Είναι ένα αντίπαλος που μας δυσκόλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καμαρά: «Κλείνω τα αυτιά μου, είμαι εδώ για το πρωτάθλημα»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια... The post Καμαρά: «Κλείνω τα αυτιά μου, είμαι εδώ για το πρωτάθλημα» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Καμαρά: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος για να κερδίσω το πρωτάθλημα»

Ο Μαντί Καμαρά, δήλωσε ότι παραμένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του Ολυμπιακού παρά όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος υποστηρίζοντας πως στόχος του είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)