Διονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές»
08:38 - 02/11/2022
Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου θα συνεργαστούν φέτος τον χειμώνα και είναι πανέτοιμοι να
To άρθρο Διονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διονύσης Σχοινάς: Ελπίζω να το λύσουμε εξωδικαστικά με τον Μαζωνάκη, ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα
Ο τραγουδιστής μίλησε για το σχήμα που χάλασε, τη διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και την «κόντρα» μεταξύ Άντζελας Δημητρίου και Καίτης Γαρμπή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔιονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα»
Ο Διονύσης Σχοινάς λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του με την Ήβη Αδάμου...
Διαβάστε το στο ZouglaΔιονύσης Σχοινάς – Γιώργος Μαζωνάκης: Για ποιον λόγο ανταλλάσουν εξώδικα τους τελευταίους 2 μήνες;
Ο τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Διαβάστε το στο tanea.grΣχοινάς για Μαζωνάκη: Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Διονύση Σχοινά και της Ήβης Αδάμου στο BOX, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Ο τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος κάνει ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να φτάσουν στα άκρα: «Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Έχω τρελό σεβασμό προς την πλευρά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σχοινάς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τραγουδιστή: «Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Ανταλλάσσουμε μεταξύ μας εδώ και δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔιονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα»
Ο Διονύσης Σχοινάς λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του με την Ήβη Αδάμου στο BOX, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ανάμεσα στις ερωτήσεις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣχοινάς: Με τον Μαζωνάκη 2 μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα από εγωισμό και μόνο
Ο Διονύσης Σχοινάς μιλά για τη συνεργασία του με την Ήβη Αδάμου, αλλά και για τα εξώδικα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΔιονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα, να το λύσουμε εξωδικαστικά»
Ο Διονύσης Σχοινάς συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και βέβαια, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Ο Διονύσης Σχοινάς συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και βέβαια, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έκανε ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να φτάσουν στα άκρα, αλλά προτιμά να λυθεί το ζήτημα εξωδικάστικά. «Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που μου συνέβη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιονύσης Σχοινάς: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα με τον Γιώργο Μαζωνάκη»
«Έχω τρελό σεβασμό προς την πλευρά του»
Διαβάστε το στο news.grΔιονύσης Σχοινάς: Μιλάει για τη διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη – «Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ»
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του με την Ήβη Αδάμου στο BOX, ο Διονύσης Σχοινάς συνάντησε τους δημοσιογράφους και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΣχοινάς για Μαζωνάκη: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές»
Σχοινάς για Μαζωνάκη: «Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα»
Διαβάστε το στο pagenews.grΣχοινάς για Μαζωνάκη: "Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα"
"Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς την πλευρά του"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΔιονύσης Σχοινάς: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα. Ελπίζω να το λύσουμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη εξωδικαστικά»
Στην κάμερα της εκπομπής Ηappy Day μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς και αναφέρθηκε ανοιχτά στο τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη και στη δικαστική διαμάχη που δημιουργήθηκε με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν οι δυο τους. «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα. Ελπίζω να το λύσουμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη εξωδικαστικά. Δεν […]
The post Διονύσης Σχοινάς: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα. Ελπίζω να το λύσουμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη εξωδικαστικά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr