Γιάννης Σμαραγδής: «Αδειάζει» on air τον Γιώργο Αγγελόπουλο – «Τα παιχνίδια τους μακριά από τις δικές μου ταινίες»
12:24 - 02/11/2022
Ο Γιάννης Σμαραγδής φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες
To άρθρο Γιάννης Σμαραγδής: «Αδειάζει» on air τον Γιώργο Αγγελόπουλο – «Τα παιχνίδια τους μακριά από τις δικές μου ταινίες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Κόλαφος» ο Γιάννης Σμαραγδής για το Γιώργο Αγγελόπουλο: «Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες μου»
«Προσπάθησαν να επιβάλουν τον κύριο Αγγελόπουλο και να παίξει τον Υψηλάντη», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιάννης Σμαραγδής στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό« στον ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιάννης Σμαραγδής: Ξεκαθαρίζει αν θα παίξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη νέα του ταινία
Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το αν τελικά θα συμμετέχει ή όχι ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή. Ο καταξιωμένος Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζει μια ταινία για τον Καποδίστρια, αφιερωμένη στην αγαπημένη του σύζυγο που έχασε πριν από λίγο καιρό. Και πριν προλάβουν καλά καλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα υπήρξε […]
The post Γιάννης Σμαραγδής: Ξεκαθαρίζει αν θα παίξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη νέα του ταινία appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΟ Γιάννης Σμαραγδής αδειάζει τον Ντάνο που ήθελε να παίξει στην ταινία του
Ο Γιάννης Σμαραγδής είπε χαρακτηριστικά: «Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες τις δικές μου. Προσπάθησαν να επιβάλουν τον κύριο Αγγελόπουλο να παίξει τον Υψηλάντη».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr