Αγωγή της Κεραμέως για το δημοσίευμα με τα απλήρωτα κοινοχρηστα – «Άθλια επίθεση, η οικογένειά μου έχει δικαιωθεί»

12:50 - 02/11/2022

Σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η Νίκη Κεραμέως χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια, στη Θεσσαλονίκη, απαντά με αγωγή αλλά και διευκρινιστική δήλωση η Υπουργός Παιδείας. Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως «Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Το άρθρο Αγωγή της Κεραμέως για το δημοσίευμα με τα απλήρωτα κοινοχρηστα – «Άθλια επίθεση, η οικογένειά μου έχει δικαιωθεί» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κεραμέως: Τι απαντά σε δημοσίευμα που την κατηγορεί για απλήρωτα κοινόχρηστα – «Λάσπη στον ανεμιστήρα»

Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι έχει απλήρωτους λογαριασμούς κοινοχρήστων, σημειώνοντας ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τη δικαιώνουν

Διαβάστε το στο

Η Κεραμέως πάει στα δικαστήρια την «Δημοκρατία»: «Άθλια επίθεση, η οικογένεια μου έχει δικαιωθεί»

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» απαντά με ανακοίνωσή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Η Κεραμέως πάει στα δικαστήρια την «Δημοκρατία»: «Άθλια επίθεση, η οικογένεια μου έχει δικαιωθεί»

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Δημοκρατία απαντά με ανακοίνωσή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπουργός χρωστάει ένα σεβαστό πόσο στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας της. Η απάντηση της υπουργού: «Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας