Γιάννης Σμαραγδής: Καταπέλτης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο – «Προσπάθησαν να επιβάλουν τον Ντάνο για να παίξει τον Υψηλάντη»
13:02 - 02/11/2022
Την φήμη ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής, διέψευσε ο γνωστός σκηνοθέτης.Την φήμη ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής, διέψευσε ο γνωστός σκηνοθέτης.«Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χείμαρρος ο Γιάννης Σμαραγδής κατά του Ντάνου: «Προσπάθησαν να τον επιβάλλουν για να παίξει τον Υψηλάντη»
«Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες μου»
Διαβάστε το στο Γιάννης Σμαραγδής για Γιώργο Αγγελόπουλο: Προσπάθησαν να τον επιβάλουν για να παίξει τον Υψηλάντη
Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την επερχόμενη νέα του ταινία και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ντάνος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη. «Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Σμαραγδής για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Του είχα πει να διορθώσει τη φωνή του...»
Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίρνει μέρος στη νέα ταινία του,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Σμαραγδής για Γιώργο Αγγελόπουλο: Προσπάθησαν να τον επιβάλουν για να παίξει τον Υψηλάντη
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 ο Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην νέα του ταινία για την ζωή του Καποδίστρια.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Σμαραγδής: "Προσπάθησαν να επιβάλλουν τον Ντάνο για να παίξει τον Υψηλάντη" - Ο ρόλος δημοσιογράφου [βίντεο]
Ο Γιάννης Σμαραγδής αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα δημοσιεύματα για συμμετοχή του Ντάνου στη ταινία του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιάννης Σμαραγδής για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Προσπάθησαν να τον επιβάλουν για να παίξει τον Υψηλάντη»
«Μου είπε: "Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι". Του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη... και μου έκλεισε το τηλέφωνο»
Διαβάστε το στο news.grΧείμαρρος ο Γιάννης Σμαραγδής κατά του Ντάνου: «Προσπάθησαν να τον επιβάλλουν για να παίξει τον Υψηλάντη»
Τέλος σε κάθε φήμη ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος, θα παίξει στη νέα που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Καποδίστρια, έβαλε ο γνωστός σκηνοθέτης. Σε σύνδεση με το Πρωινό, ο Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε όλη την αλήθεια σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα. Ο σκηνοθέτης απάντησε έξω από τα δόντια […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιάννης Σμαραγδής: «Προσπάθησαν να μου επιβάλουν τον Ντάνο»
Φανερά εκνευρισμένος ο Γιάννης Σμαραγδής διέψευσε τις φήμες περί Ντάνου στον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη!
The post Γιάννης Σμαραγδής: «Προσπάθησαν να μου επιβάλουν τον Ντάνο» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com