Τσιτσιπάς: «Εξαιρετική αρχή, είμαι πεινασμένος»

15:36 - 02/11/2022

Τσιτσιπάς: «Εξαιρετική αρχή, είμαι πεινασμένος» 02/11/2022 O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλός κόντρα στον Νταν Έβανς και αυτό υποστήριξε και ο ίδιος λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. «Aνυπομονούσα να δώσω έναν κανονικό αγώνα, πέρυσι δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω και αυτό ήταν οδυνηρό, δεν είμαι παίκτης που συνηθίζει να αποσύρεται από ματς», είπε ο 24χρονος τενίστας, που την περασμένη σεζόν εγκατέλειψε τον αγώνα του με τον Άλεξ Πόπιριν λόγω του προβλήματος που είχε στον αγώνα . «Δεν ήταν καλές οι αναμνήσεις από πέρυσι, αλλά ήθελα να προσπαθήσω ξανά φέτος και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξα, με το επίπεδο του τένις το οποίο εμφ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι αρκετά πεινασμένος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Νταν Έβανς, ξεπερνώντας με συνοπτικές διαδικασίες (2-0 σετ) το εμπόδιο του Βρετανού τενίστα. Μετά την άνετη πρόκριση του στους “16” του 100αριου τουρνουά στο Παρίσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε και δήλωσε αρκετά πεινασμένος. «Aνυπομονούσα να δώσω έναν κανονικό αγώνα, πέρυσι δεν ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι αρκετά πεινασμένος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)