Πλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας
11:50 - 03/11/2022
Στις δύσκολες αποφάσεις που έλαβε για τον εμβολιασμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, ανοίγοντας τις εργασίες της ημερίδας του ygeiamou, που αναδεικνύει την αξία του εμβολιασμού στη μετά Cοvid εποχή. «Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς. Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά […]
The post Πλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας
«Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς» τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και προσέθεσε: «Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά και τους υγειονομικο
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας
«Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς. Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά και τους υγειονομικούς για να συγκρουστούν με όσους εκφράζουν αντιεπιστημονικές θέσεις.
Το άρθρο Πλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΠλεύρης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας
«Είμαι περήφανος για όσες αποφάσεις έλαβα γιατί ήταν αποφάσεις ωφέλιμες για τον πληθυσμό και όχι δημοφιλείς» τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και προσέθεσε: «Διαπιστώνω και τώρα ότι υπάρχει φοβία από τους πολιτικούς αλλά και τους υγειονομικούς για να συγκρουστούν με όσους εκφράζουν αντιεπιστημονικές θέσεις. Γιατί δεν είναι επιστημονική θέση να μην εμπιστεύεσαι την επιστήμη μέσα στη πανδημία κορωνοϊού.
»Η προσωπική μου θέση είναι ότι όποιος δεν εμβολιάζεται σε μία τέτοια περίοδο, όπως η πανδημία, αλλά και γενικά, δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα υγείας και τον ασθενή», σχολίασε ο κ. Πλεύρης στην ημερίδα του «Πρώτου Θέματος» και του «ygeiamou».
Μάλιστα, προσέθεσε ότι ο ίδιος ως υπουργ
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr