Κατερίνα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google»
11:56 - 03/11/2022
Για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω από το Google αυτή τη σχέση»
Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα για τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: Είναι μια σχέση που δεν με αφορά και ούτε με έχει στιγματίσει
«Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google», λέει η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της, μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικώς ύστερα από την προβολή των δηλώσεων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη. «Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: Είναι μια σχέση που δεν με αφορά και ούτε με έχει στιγματίσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω από το διαδίκτυο τη σχέση μας»
Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...
Διαβάστε το στο ZouglaΚαινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω και από την Google αυτή τη σχέση
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστό ότι είχε σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα είχαν κάνει μαζί αρκετές εμφανίσεις καθώς δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Πλέον, ο επιχειρηματίας πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την γυναίκα του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και περιμένουν μάλιστα το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της είχε συνεχάρη τον πρώην σύντροφό της. Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, προβλήθηκε ένα σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον επιχειρηματία στο παρελθόν και σημείωσε ότι α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου για Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω από το διαδίκτυο τη σχέση μας»
Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προβλήθηκε η συνέντευξη της Κωσταντινάς Σπύροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία η παρουσιάστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω τη σχέση μου με τον Σταθοκωστόπουλο από τη google»
Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ανοίξει ξανά αυτό το κεφάλαιο στη ζωή της . «Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω πότε είχαν γνωριστεί, αλλά είναι και μια σχέση που δεν με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, απλά […]
Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω τη σχέση μου με τον Σταθοκωστόπουλο από τη google» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω και από το διαδίκτυο τη σχέση μου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο»
Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη προβλήθηκε σήμερα στην
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω και από το διαδίκτυο τη σχέση μου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google»
«Είναι μια σχέση που δεν με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου για Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google»
Η Κατερίνα Καινύργιου τοποθετήθηκε επί του θέματος μετά από την προβολή των δηλώσεων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω τη σχέση μου με τον Σταθοκωστόπουλο από τη Google»
Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ανοίξει ξανά αυτό το κεφάλαιο στη ζωή της .«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω πότε είχαν γνωριστεί, αλλά είναι και μια σχέση που δεν με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, απλά δυστυχώς […]
Διαβάστε το στο dete.grΚαινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: "Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google"
"Είναι μια σχέση που δεν με αφορά και ούτε με έχει στιγματίσει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr