Γιώργος Αγγελόπουλος: H συναισθηματικά φορτισμένη απάντηση του Ντάνου στον Γιάννη Σμαραγδή
12:18 - 03/11/2022
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συναισθηματικά φορτισμένος, έδωσε την δική του απάντηση στον Γιάννη Σμαραγδή!
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: H συναισθηματικά φορτισμένη απάντηση του Ντάνου στον Γιάννη Σμαραγδή appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω πινγκ - πονγκ με τον Γιάννη Σμαραγδή»
«Είναι προσβλητικό προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου» ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντηση σε όσα είπε ο Γιάννης Σμαραγδής
Λόγο έβγαλε στις κάμερες ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς τον περίμεναν στο αεροδρόμιο. Ο νικητής του πρώτου Survivor έχει βρεθεί σε μια δίνη τις τελευταίες μέρες μετά το θέμα που έχει δημιουργηθεί για τη συμμετοχή του ή όχι στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τον Καποδίστρια. Μόλις χθες ο ίδιος ο σκηνοθέτης «άδειασε» τον παίκτη λέγοντας ξεκάθαρα […]
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντηση σε όσα είπε ο Γιάννης Σμαραγδής appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr