Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της

08:14 - 04/11/2022

Οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν χθες την Κατερίνα Παπουτσάκη, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση, σχετικά με το διαζύγιό της από τον […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζύγίου της

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης του διαζυγίου της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά, οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν χτες (03.11.2022) την ηθοποιό για μια σχετική δήλωση, με την ίδια να κάνει ελάχιστα σχόλια. «Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά φιλάκια, αλλά έχω αργήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη για το ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του διαζύγίου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά πριν λίγες μέρες. Το ζευγάρι που ήταν παντρεμένο δέκα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν χθες την Κατερίνα Παπουτσάκη, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση, σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της

Η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και χθες οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν την ηθοποιό, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση.Η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και χθες οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν την ηθοποιό, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση.Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ωστόσο, δεν θέλησε να μιλήσει στους ρεπόρτερ και αρκέστηκε σε ελάχιστα λόγια. «Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά. To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Πιλαφά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της - ΒΙΝΤΕΟ

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Διαβάστε το στο real.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πώς αντέδρασε στις κάμερες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της

Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν την ενοχλούν τα δημοσιεύματα

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της (βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν χθες την Κατερίνα Παπουτσάκη, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση, σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η ηθοποιός, ωστόσο, δεν θέλησε να μιλήσει στους ρεπόρτερ και αρκέστηκε σε ελάχιστα λόγια. «Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά φιλάκια, αλλά έχω αργήσει», είπε αρχικά η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη - Η πρώτη αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της

"Ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της

Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό της. Όσα είπε στο Happy Day! The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Μετά από 10 χρόνια γάμου και δυο παιδιά η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σοουμπιζ δεν είναι πια μαζί με την είδηση του χωρισμού τους να έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγα 24ώρα. Προς το παρόν, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο