Κολωνός: "Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή η μαμά μου;" - Συγκλονίζει η 12χρονη στην κατάθεση της

10:02 - 04/11/2022

Η άτυχη μικρούλα εξέφρασε την αγωνία της για τη μαμά της, ζητώντας να τελειώσει γρήγορα η κουβέντα με την ψυχολόγο στην ΓΑΔΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή η μαμά» – Ο διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους βιασμούς και τη μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, είναι καταιγιστικές. Ηδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο ακόμη 39χρονοι άνδρες, για τους οποίους -όπως και ακόμη δύο- είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Κλειδί για τις εξελίξεις αυτές ήταν η νέα κατάθεση και η αναγνώριση που έκανε η ίδια […] Το άρθρο «Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή η μαμά» – Ο διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις