Κατερίνα Καινούργιου: Το εξώδικο και η δημόσια συγνώμη – «Είναι δικό μου σφάλμα, ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη»

12:30 - 04/11/2022

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση που διάβασε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε η ίδια αλλά και η ομάδα της εκπομπής της να […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Το εξώδικο και η δημόσια συγνώμη – «Είναι δικό μου σφάλμα, ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Το εξώδικο και η δημόσια συγνώμη

Παρεξήγηση προκλήθηκε με τον πατέρα Νικόλαο Αργυρόπουλο, εφημέριο του Ιερού Ναού του Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ και την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή Super Κατερίνα δέχθηκε εξώδικο για όσα λανθασμένα ειπώθηκαν στον «αέρα» στις 25 Οκτωβρίου του 2022, σχετικά με τη σύνδεση του ιερέα με τον Ηλία Μίχο και τη φημολογούμενη απόπειρα αυτοκτονίας. Μέσα από το εξώδικο ο πατέρας Νικόλαος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την οποιαδήποτε ενδεχόμενη διασύνδεσή του με τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης υπόθεσης και τη φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας, ζητώντας να αποκατασταθεί άμεσα και δημόσια η αλήθεια από την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ουδέποτε η ίδια, ούτε οι σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Το εξώδικο στην εκπομπή της και η δημόσια συγγνώμη - "Είναι δικό μου σφάλμα" [βίντεο]

Η ατυχής δήλωση για την υπόθεση της μαστροπείας του Κολωνού και η εξήγηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Το εξώδικο και η δημόσια συγνώμη – «Είναι δικό μου σφάλμα, ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη»

Για όσα λανθασμένα ειπώθηκαν στον «αέρα», σχετικά με τη σύνδεση ιερέα με τον Ηλία Μίχο

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο