Διονύσης Σχοινάς: Απαντά πρώτη φορά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

13:18 - 04/11/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο τραγουδιστής To άρθρο Διονύσης Σχοινάς: Απαντά πρώτη φορά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις αγωγές

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος απάντησε για πρώτη φορά, για την αγωγή των 300.000 ευρώ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Διονύσης Σχοινάς: Βάζει τέλος στην κόντρα με τον Μαζωνάκη

Ο Διονύσης Σχοινάς λίγο πριν την πρεμιέρα του με την Ήβη Αδάμου μίλησε αποκλειστικά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Super […] The post Διονύσης Σχοινάς: Βάζει τέλος στην κόντρα με τον Μαζωνάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Διονύσης Σχοινάς: Τι αποκάλυψε για την αγωγή των 300.000 ευρώ που δέχθηκε

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς πριν από την πρεμιέρα του και αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και στην αγωγή ύψους 300.000 ευρώ που δέχθηκε από το νυχτερινό κέντρο που ήταν να εμφανιστεί. Μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Διονύσης Σχοινάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει […] The post Διονύσης Σχοινάς: Τι αποκάλυψε για την αγωγή των 300.000 ευρώ που δέχθηκε appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US