Ο Τσιτσιπάς δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς: «Έχω όπλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ματς” [video, photos]

12:10 - 05/11/2022

O Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) τον Αμερικανό Τόμι Πολ

Διαβάστε Περισσότερα στο hellasjournal.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Έχω όπλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ματς με τον Τζόκοβιτς»

O Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) τον Αμερικανό Τόμι Πολ πανηγυρίζοντας την 60η του νίκη μέσα στη σεζόν, και θα αντιμετωπίσει σήμερα στα ημιτελικά του Paris Masters τον Νόβακ Τζόκοβιτς «Ήταν ένα πολύ καλό ματς», είπε ο Τσιτσιπάς. «Μπόρεσα να προηγηθώ σε μερικά από τα σερβίς του, κάτι που μου έδωσε καλή […] The post Τσιτσιπάς: «Έχω όπλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ματς με τον Τζόκοβιτς» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τσιτσιπάς: «Έχω όπλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ματς με τον Τζόκοβιτς»

Έχει πανηγυρίσει 50 νίκες σε μια σεζόν σε τρία από τα τελευταία τέσσερα χρόνια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ hellasjournal.com

Εκτελέστηκε από το Ιράν ο Βρετανοϊρανός Ακμπαρί: Για κατασκοπεία υπέρ της Βρετανίας [videos]

Όλα γύρω μας αλλάζουν, αλλά το χαβά μας! Θεωρούν τα χαστούκια χάδια, στην Κύπρο έμειναν στη δεκαετία του ’70!

NY Times: Η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση στο σχέδιο πώλησης των F-16 στην Τουρκία… Σθεναρά αντίθετος ο κ. Μενέντεζ

H επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων του Σαββάτου: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι [video]

Η Βρετανία πρώτη στέλνει βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία: Τα “ανίκητα” Challenger 2 [videos]

Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα: Βόρειοι άνεμοι χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας