Διονύσης Σχοινάς – «Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

16:48 - 05/11/2022

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στο Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη για το ντόρο που υπήρξε το τελευταίο διάστημα με […] The post Διονύσης Σχοινάς – «Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Διονύσης Σχοινάς: Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ - Είναι άνθρωπος της ζωής μου

«Με την Καίτη Γαρμπή έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη», είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Διονύσης Σχοινάς για Έλλη Κοκκίνου: «Την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Διονύσης Σχοινάς: «Αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

O τραγουδιστής δεν διστάζει να μιλήσει για τη σχέση του με την γνωστή τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη  και τη συνεργασία που έληξε πριν ξεκινήσει. «Εδώ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Διονύσης Σχοινάς: «Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στο Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη για το ντόρο που υπήρξε το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ παράλληλα απάντησε και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεργάζεται με την Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Διονύσης Σχοινάς: «Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Για την κόντρα του με τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεργάζεται με την Έλλη Κοκκίνου, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς.Για την κόντρα του με τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεργάζεται με την Έλλη Κοκκίνου, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς.«Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό» είπε αρχικά ο Διονύσης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Για τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου αλλά και την δικαστική διαμάχη με τον To άρθρο Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διονύσης Σχοινάς: Η δήλωσή του που θα προκαλέσει αίσθηση – “Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου”

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” για το θέμα που προέκυψε το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ επίσης απάντησε και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεργάζεται με την Έλλη Κοκκίνου. “Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα […] The post Διονύσης Σχοινάς: Η δήλωσή του που θα προκαλέσει αίσθηση – “Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Διονύσης Σχοινάς με αφορμή τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Γεια σου», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη δικαστική διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, όσο και στη σχέση […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Διονύσης Σχοινάς: "Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου"

"Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Γεια σου», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη δικαστική διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, όσο και στη σχέση του με την οικογένειά του και την Έλλη Κοκκίνου. Αρχικά […] The post Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο