Απόστολος Τζιτζικώστας: Γελοίες δικαιολογίες των Τούρκων για την κράτησή του στη Σμύρνη
19:56 - 05/11/2022
Επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας πως εκείνος «αρνήθηκε να μπει στην Τουρκία»
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Τζιτζικώστας: Στην Ελλάδα μετά το μπλόκο των Τούρκων - Τον παρέλαβε με αεροσκάφος από τη Σμύρνη ο Δένδιας
Απαράδεκτη ενέργεια των Τούρκων να του απαγορεύσουν την είσοδο στην πόλη
Διαβάστε το στο Απόστολος Τζιτζικώστας για Σμύρνη: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των Τούρκων για την απαγόρευση εισόδου μου στην χώρα
Από το γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας μίλησε επίσημα στους δημοσιογράφους για την κράτηση του στο λιμάνι της Σμύρνης από τις τουρκικές αρχές, χθες, Σάββατο, και την απαγόρευση εισόδου του στη χώρα. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, χαρακτήρισε “αστειότητες” τους ισχυρισμούς των τουρκικών αρχών, ότι προέκυψε πρόβλημα λόγω συνωνυμίας του ... Περισσότερα
To άρθρο Απόστολος Τζιτζικώστας για Σμύρνη: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των Τούρκων για την απαγόρευση εισόδου μου στην χώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Απόστολος Τζιτζικώστας: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των Τούρκων για την απαγόρευση εισόδου μου στη χώρα
Νέες δηλώσεις σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του στη Σμύρνη, έκανε σήμερα, Κυριακή, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας...
Διαβάστε το στο ZouglaΑπόστολος Τζιτζικώστας για Σμύρνη: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των Τούρκων για την απαγόρευση εισόδου μου στην χώρα
Από το γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας μίλησε επίσημα στους δημοσιογράφους για την κράτηση του στο λιμάνι της Σμύρνης από τις τουρκικές αρχές, χθες, Σάββατο, και την απαγόρευση εισόδου του στη χώρα.
Διαβάστε το στο thebest.grΑπόστολος Τζιτζικώστας: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν «για τη συμπεριφορά της Τουρκίας»καταθέτει η Σπυράκη
Ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φέρνει το «διπλωματικό επεισόδιο που σημειώθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στη Σμύρνη», η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, καταθέτοντας επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για τη συμπεριφορά της Τουρκίας. Σχολιάζοντας το επεισόδιο η κ. Σπυράκη σημείωσε: «Κατέθεσα απόψε (σ.σ. χθες Σάββατο) επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν. Το πρωτοφανές […]
Το άρθρο Απόστολος Τζιτζικώστας: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν «για τη συμπεριφορά της Τουρκίας»καταθέτει η Σπυράκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑ. Τζιτζικώστας: «Αστειότητες οι δικαιολογίες της Τουρκίας για σύμπτωση του ονόματός μου με κάποιο άλλο όνομα»
«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι σκέφτονται οι Τούρκοι. Μπορώ όμως να σας πω ότι αυτή η πράξη ήταν μια πράξη ακραίας προκλητικότητας απέναντι όχι μόνο σε έναν Έλληνα αξιωματούχο αλλά…
Α. Τζιτζικώστας: «Αστειότητες οι δικαιολογίες της Τουρκίας για σύμπτωση του ονόματός μου με κάποιο άλλο όνομα» - ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΑπόστολος Τζιτζικώστας: Στην Ελλάδα μετά το μπλόκο των Τούρκων – Τον παρέλαβε με αεροσκάφος από τη Σμύρνη ο Δένδιας
Απαράδεκτη ενέργεια των Τούρκων να του απαγορεύσουν την είσοδο στην πόλη - Στην Κομισιόν πήγε το θέμα η Μαρία Σπυράκη.
Το άρθρο Απόστολος Τζιτζικώστας: Στην Ελλάδα μετά το μπλόκο των Τούρκων – Τον παρέλαβε με αεροσκάφος από τη Σμύρνη ο Δένδιας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΑπ. Τζιτζικώστας: Αστειότητες όσα λένε οι Τούρκοι για την απαγόρευση εισόδου μου στη χώρα
Aστειότητες χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τους ισχυρισμούς των τουρκικών Αρχών ότι προέκυψε πρόβλημα λόγω συνωνυμίας του με άτομο στο οποίο έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία. Μάλιστα, όπως αναφέρει το GRTimes, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «πράξη ακραίας προκλητικότητας», τονίζοντας ότι «εμείς, ως περιφέρειες και ως δήμοι, είμαστε εδώ για να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑπόστολος Τζιτζικώστας για Σμύρνη: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των Τούρκων για την απαγόρευση εισόδου μου στην χώρα
Από το γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας μίλησε επίσημα στους δημοσιογράφους για την κράτηση του στο λιμάνι της Σμύρνης από τις τουρκικές αρχές, χθες, Σάββατο, και την απαγόρευση εισόδου του στη χώρα. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, χαρακτήρισε “αστειότητες” τους ισχυρισμούς των τουρκικών αρχών, ότι προέκυψε πρόβλημα λόγω συνωνυμίας του με άτομο, στο οποίο […]
The post Απόστολος Τζιτζικώστας για Σμύρνη: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των Τούρκων για την απαγόρευση εισόδου μου στην χώρα appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr