Ρούλα Κορομηλά: «Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά»
21:12 - 05/11/2022
Μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού καλωσόρισε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου, το τηλεοπτικό κοινό στη γνώριμη μα […]
The post Ρούλα Κορομηλά: «Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Κορομηλά: «Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά»
Όλα όσα η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το MEGA»
Διαβάστε το στο Ρουλά Κορομηλά για το «Σπίτι με το MEGA»: Έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά
Η αγαπημένη συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών, ένα μουσικό σπίτι ανοιχτό για όλους, μας υποδέχεται και πάλι μετά… μουσικής.
Διαβάστε το στο Ρουλά Κορομηλά: Έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά
Μέσα από τη συχνότητα του «Μega» καλωσόρισε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου, το τηλεοπτικό κοινό - Η παρουσιάστρια…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΡούλα Κορομηλά: Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά
Μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού καλωσόρισε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου, το τηλεοπτικό κοινό στη γνώριμη μα ανανεωμένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα να μοιραστεί, στο ξεκίνημα αυτής της πρώτης εκπομπής δυο λόγια καρδιάς με τους τηλεθεατές. Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο Σπίτι με το MEGA. Αυτό το σπίτι που τα δύσκολα χρόνια μάς κράτησε παρέα. Εδώ φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακούσαμε τραγούδια, ξεφύγαμε από τα προβλήματα μας, από την καθημερινότητα μας και να λοιπόν είμαστε και πάλι εδώ κοντά σας. Ήρθα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Κορομηλά: Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά
Μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού καλωσόρισε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου, το τηλεοπτικό κοινό στη γνώριμη μα ανανεωμένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα να μοιραστεί, στο ξεκίνημα αυτής της πρώτης εκπομπής δυο λόγια καρδιάς με τους τηλεθεατές. Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλωσήρθατε […]
Το άρθρο Ρούλα Κορομηλά: Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr