Γεωργιάδης για υποκλοπές: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη
09:42 - 06/11/2022
Με έντονο -αλλά και σκωπτικό – τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα για τη λίστα παρακολουθήσεων υπουργών, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη)» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑϊ και στην εκπομπή του […]
Το άρθρο Γεωργιάδης για υποκλοπές: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία...»
«Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας "στοιχεία"» σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης
Διαβάστε το στο Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία...»
«Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας "στοιχεία"» σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Διαβάστε το στο Γεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη»
Τα αιχμηρά σχόλια του υπουργού Ανάπτυξης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τα όσα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Documento. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆδ. Γεωργιάδης: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης παρά να παρακολουθεί την Ευγενία, την Μαρίνα και την Πόπη
Για τις παρακολουθήσεις, με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα του “Documento” ρωτήθηκε-μεταξύ άλλων- ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το πρωί της Κυριακής 06/11 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ.Για τις παρακολουθήσεις, με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα του “Documento” ρωτήθηκε-μεταξύ άλλων- ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το πρωί της Κυριακής 06/11 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ.«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη). Αυτά είναι γελοιότητες», […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓεωργιάδης: Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη [βίντεο]
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το δημοσίευμα που κάνει λόγο για παρακολουθήσεις υπουργών και των συζύγων τους.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓεωργιάδης για παρακολουθήσεις: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν στην λίστα παρακολούθησης με το Predator, έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο. Αν έχει στοιχεία να τα παραθέσει είπε, για να προσθέσει: «Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας "στοιχεία"»
Διαβάστε το στο e-daily.grΓεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη» (βίντεο)
«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΓεωργιάδης για παρακολουθήσεις: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη
«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη). Αυτά είναι γελοιότητες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν στην λίστα παρακολούθησης με το Predator. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για εξοργιστικά
Το άρθρο Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΆδωνις για παρακολουθήσεις: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη
Με έντονο -αλλά και σκωπτικό - τρόπο αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο δημοσίευμα για λίστα παρακολουθήσεων υπουργών, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
«Μου κάνει φοβερή εντύπωση - ειλικρινά σας το λέω - ότι ακόμη και σοβαροί άνθρωποι ασχολήθηκαν με αυτό το δημοσίευμα» είπε αρχικά. Υπενθύμιζε πως «εγώ έχω πικρά πείρα των "αποκαλύψεων" του Documento. Κάποτε με έβγαλαν ψεύτη και αθωώθηκα και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι και ο Λοβέρδος με ομόφωνο βούλευμα για την υπόθεση Novartis με κάποιους ψευδομάρτυρες του τύπου "νομίζω, άκουσα ότι". Τώρα διαβάζω ότι δήθεν ο πρωθυπουργός μας παρακολουθούσε όλους, εμένα τον Χατζηδάκη, τη σύζυγό μου την Ευγενία, την Μαρίνα Πατούλη... Αυτά όλα είναι γελοιότητες
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΓεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη»
Τα αιχμηρά σχόλια του υπουργού Ανάπτυξης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τα όσα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Documento. «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη)», είπε χαρακτηριστικά σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης […]
The post Γεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr