Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός, με πλάκωναν στο ξύλο»

12:28 - 06/11/2022

Ο Δημήτρης Σκουλός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark». Ο καταξιωμένος To άρθρο Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός, με πλάκωναν στο ξύλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκουλός: «Δεχόμουν bullying λόγω χρώματος και με πλάκωναν στο ξύλο»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying επειδή είμαι μελαμψός, με πλάκωναν στο ξύλο»

Ο γνωστός φωτογράφος μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βιώσε και συγκλονίζει

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σκουλός: Δεχόμουν bullying λόγω χρώματος και με πλάκωναν στο ξύλο

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια αποκαλύπτοντας με θάρρος πως δεχόταν συνεχώς bullying από τους συμμαθητές του. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν μαθητής ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος και δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός και πήρα ύψος περίπου δεκαπέντε πόντους σε ένα καλοκαίρι! Δηλαδή είχα πάει σε μια συνάντηση στο λύκειο Νέας Σμύρνης, όπου και πήγαινα, και δεν με θυμόταν κανείς. Εκείνη την περίοδο δεχόμουν συνέχεια bullying λόγω χρώματος. Επειδή είμαι… Καραβόγιαννος, δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Δεχόμουν bullying λόγω χρώματος και με πλάκωναν στο ξύλο»

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Δεχόμουν bullying λόγω χρώματος και με πλάκωναν στο ξύλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός, με πλάκωναν στο ξύλο»

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο αποψινό «After Dark» και στην συνέντευξή που παραχώρησε, μίλησε για το bullying και το ξύλο που αντιμετώπισε στο σχολείο, εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» ο καταξιωμένος φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM ανέφερε: «Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Σκουλός: "Δεχόμουν bullying λόγω χρώματος και με πλάκωναν στο ξύλο"

"Είμαι λίγο πιο μελαμψός από το κανονικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός»

Ο Δημήτρης Σκουλός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark. Η εκπομπή Open Weekend έδειξε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του φωτογράφου και πρώην κριτής του GNTM, όπου μιλά για το bullying και το ξύλο που αντιμετώπισε στο σχολείο. «Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της