Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό»

01:34 - 07/11/2022

Απέναντι από τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Αναστασία τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό του After Dark του OPEN. Η […] The post Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε η Αναστασία στο After Dark: «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό»

Η Αναστασία τη νύχτα της Κυριακής βρέθηκε στο πλατό του After Dark του OPEN. Η νεαρή τραγουδίστρια που σημειώνει τεράστια επιτυχία με το κομμάτι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αναστασία: Δάκρυσε στο After Dark – «Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό, το πιο ακραίο το έπαθα στην κηδεία της»

Στο πλατό του After Dark του OPEN βρέθηκε η Αναστασία, η οποία λύγισε όταν μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς.Στο πλατό του After Dark του OPEN βρέθηκε η Αναστασία, η οποία λύγισε όταν μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς.Η Αναστασία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου και ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δάκρυσε η Αναστασία στο After Dark

«Μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο