Κατερίνα Παπουτσάκη: Έσπασε τη σιωπή της για τον χωρισμό της – «Δεν είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός»
11:52 - 08/11/2022
Για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό μας».Για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό μας».«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε θα μπορούσε να είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός
H Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε θα μπορούσε να είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Παπουτσάκη: Σπάει τη σιωπή της και μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Κατερίνα Παπουτσάκη για το χωρισμό της: «Δεν είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, όπως ήταν φυσικό, και για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Κατερίνα Παπουτσάκη σπάει τη σιωπή της για το χωρισμό της: «Δεν είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός» (βίντεο)
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, όπως ήταν φυσικό, και για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί […]
Διαβάστε το στο irafina.gr