Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει
13:20 - 08/11/2022
Μια αποκάλυψη για το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα λίγο πριν
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Βόμβα» από την παρουσιάστρια – Αποκάλυψε ότι πάσχει το αυτοάνοσο νόσημα «Χασιμότο» [βίντεο]
Κατερίνα Καινούργιου: Μια αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα (8/11) λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον σεφ της, αποκάλυψε ότι, έπειτα από εξετάσεις που έκανε, ανακάλυψε ότι έχει Χασιμότο. «Εγώ έχω χασιμότο. Δεν είναι […]
Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Βόμβα» από την παρουσιάστρια – Αποκάλυψε ότι πάσχει το αυτοάνοσο νόσημα «Χασιμότο» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το πάσχει - "Θα το ψάξω" [βίντεο]
Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για το αυτοάνοσο νόσημα που ανακάλυψε ότι έχει.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει
Μια αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της.Συγκεκριμένα, την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον σεφ της, αποκάλυψε ότι έπειτα από εξετάσεις που έκανε ανακάλυψε ότι έχει Χασιμότο.«Εγώ έχω χασιμότο. Δεν είναι κάτι σοβαρό μην αγχώνεστε. […]
Διαβάστε το στο dete.grΚατερίνα Καινούργιου - Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει
«Έχει νομίζω σχέση με το στρες και το άγχος»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr