Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει

13:20 - 08/11/2022

Μια αποκάλυψη για το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα λίγο πριν To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Βόμβα» από την παρουσιάστρια – Αποκάλυψε ότι πάσχει το αυτοάνοσο νόσημα «Χασιμότο» [βίντεο]

Κατερίνα Καινούργιου: Μια αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα (8/11) λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον σεφ της, αποκάλυψε ότι, έπειτα από εξετάσεις που έκανε, ανακάλυψε ότι έχει Χασιμότο. «Εγώ έχω χασιμότο. Δεν είναι […] Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Βόμβα» από την παρουσιάστρια – Αποκάλυψε ότι πάσχει το αυτοάνοσο νόσημα «Χασιμότο» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το πάσχει - "Θα το ψάξω" [βίντεο]

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για το αυτοάνοσο νόσημα που ανακάλυψε ότι έχει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει

Μια αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της.Συγκεκριμένα, την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον σεφ της, αποκάλυψε ότι έπειτα από εξετάσεις που έκανε ανακάλυψε ότι έχει Χασιμότο.«Εγώ έχω χασιμότο. Δεν είναι κάτι σοβαρό μην αγχώνεστε. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Καινούργιου - Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει

«Έχει νομίζω σχέση με το στρες και το άγχος»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της