GNTM – Γιέβα Μπονταρένκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

17:24 - 08/11/2022

Το μοντέλο που δεν κατάφερε να αποδώσει καλά στην φωτογράφιση αποχώρησης στο GNTM το βράδυ της To άρθρο GNTM – Γιέβα Μπονταρένκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM – Δέσποινα Σαρρή: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της

GNTM – Δέσποινα Σαρρή: Ποια ήταν η αντίδρασή της για τον έντονο καβγά Καγιά – ΚαράβαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

GNTM - Γιέβα Μπονταρένκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

Το μοντέλο που δεν κατάφερε να αποδώσει καλά στην φωτογράφιση αποχώρησης στο GNTM το βράδυ της Δευτέρα 8/11, ήταν Γιέβα Μπονταρένκο, η οποία αποχώρησε.  Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιέβα Μπονταρένκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM – «Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Ή θα κερδίσω ή θα πεθάνω»

Η Γιέβα Μπονταρένκο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της από το GNTM αλλά και για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή. «Δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγω γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Η θα κερδίσω ή θα πεθάνω. Ήταν η απόφαση των κριτών και πρέπει να τη δεχτώ. Όντως υπήρξαν φορές […] The post Γιέβα Μπονταρένκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM – «Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Ή θα κερδίσω ή θα πεθάνω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της