Μιμή Ντενίση: Πού θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση;

11:10 - 09/11/2022

Μια ιδιαίτερη είδηση ακούσαμε την Τετάρτη στο after party της Vogue με αφορμή το 2ο συνέδριο μόδας Vogue Change Makers. H Μιμή Ντενίση μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινό Μας». Η ηθοποιός  θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας παρευρέθηκε στο δεύτερο συνέδριο μόδας της Vogue Greece στο Μέγαρο Μουσικής. Η ίδια έδωσε το παρών και στο […] The post Μιμή Ντενίση: Πού θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση; appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: Μπορεί να δείτε συνεργασία δική μου με την Άννα Βίσση

Η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό Μας» για τις συνεργασίες που θα δούμε από αυτήν στο μέλλον. Σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, η Μιμή Ντενίση απάντησε «βεβαίως», ενώ συμπλήρωσε: «Και με την Άννα Βίσση μπορεί να δείτε μία ... Περισσότερα To άρθρο Μιμή Ντενίση: Μπορεί να δείτε συνεργασία δική μου με την Άννα Βίσση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μιμή Ντενίση: Μπορεί να δείτε συνεργασία μου με την Άννα Βίσση

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την τραγουδίστρια Άννα Βίσση μίλησε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση τονίζοντας πως οι δυο τους βρίσκονται σε συζητήσεις. Η Μιμή Ντενίση σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό Μας» την Τετάρτη (9/11) και έγιναν στο δεύτερο διεθνές συνέδριο της Vogue Greece που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/11) μίλησε για τις συνεργασίες που θα δούμε από αυτή στο μέλλον. Σε ερώτηση που της έγινε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ απάντησε «βεβαίως» και συμπλήρωσε: «Και με την Άννα Βίσση μπορεί να δείτε μία συνεργασία που είμαστε πολύ φίλες. Είναι κάτι που το συζητάμε». «Η μόδα ήταν πάντα μέσα στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία και είναι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»