Τάσος Σοφρωνίου: «Το κομμάτι της μόδας κλείνει για μένα μετά το GNTM»
16:56 - 09/11/2022
Και η πόρτα άνοιξε στο «Καλό μεσημεράκι» για να μπει ο Τάσος Σοφρωνίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό και να […]
The post Τάσος Σοφρωνίου: «Το κομμάτι της μόδας κλείνει για μένα μετά το GNTM» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Σοφρωνίου: Το κομμάτι της μόδας κλείνει για μένα μετά το GNTM – Έχω άλλες βλέψεις
Τον Τάσο Σοφρωνίου υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης (09/11) και εκείνος αποκάλυψε πως μετά το τέλος του GNTM θα κλείσει το κεφάλαιο «μόδα». Ειδικότερα, ο Τάσος Σοφρωνίου σημείωσε πως «για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχω άλλες βλέψεις για το που θέλω να πάω στην καριέρα μου. Πάλι με την μόδα αλλά όχι με αυτό το κομμάτι, καθόλου. Δηλαδή στην κατασκευή, στον σχεδιασμό, σε όλα αυτά τα πράγματα θέλω να κάνω μια start up την οποία δουλεύω εδώ και ενάμιση χρόνο». «Φέτος στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι με μία πολύ συγκεκριμένη πορεία και στον διεθνή χώρο και
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr