Τζένιφερ Άνιστον: H γυμνή φωτογράφιση – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
17:46 - 09/11/2022
Η Τζένιφερ Άνιστον, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τις προσπάθειες που κατέβαλε να μείνει έγκυος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη, στα δημοσιεύματα που τη χαρακτήριζαν «εγωίστρια» και ότι «την ένοιαζε μόνο η καριέρα της».Η Τζένιφερ Άνιστον, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τις προσπάθειες που κατέβαλε να μείνει έγκυος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη, στα δημοσιεύματα που τη χαρακτήριζαν «εγωίστρια» και ότι «την ένοιαζε μόνο η καριέρα της».Ακόμη εξέφρασε την πικρία της, για όσα γράφτηκαν σχετικά με το τέλος του γάμου της, χωρίς ωστόσο, να διευκρινίζει αν αναφέρεται […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι «έκανε τα πάντα» στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος, σε μια νέα αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Allure, ποζάροντας στο εξώφυλλο και δείχνοντας την εκπληκτική σιλουέτα της στα 53 της ενώ μιλάει σε βάθος για τη μάχη της με τη μητρότητα. Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε ότι νιώθει μια πικρή ... Περισσότερα
To άρθρο Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλυπτική φωτογράφιση – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
«Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος, έπινα μέχρι και κινέζικα τσάγια και με έλεγαν εγωίστρια» είπε σε συνέντευξή της
Διαβάστε το στο Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλυπτική φωτογράφιση – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
Παραδέχθηκε ότι νιώθει μια πικρή λύπη που δεν κατέψυξε νωρίτερα τα ωάριά
Διαβάστε το στο tanea.grΤζένιφερ Άνιστον: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
«Ήταν εντελώς ψέματα ότι χώρισα με τον Μπραντ Πιτ επειδή δεν κάναμε παιδιά».
Διαβάστε το στο vita.grΤζένιφερ Άνιστον: Σ ε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση – «Δεν έχω τίποτα»
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον, μιλώντας για τις προσπάθειες που κατέβαλε να μείνει έγκυος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη, στα δημοσιεύματα που τη χαρακτήριζαν «εγωίστρια» και ότι «την ένοιαζε μόνο η καριέρα της» όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας με τους πρώην συζύγους της.Ακόμη εξέφρασε την πικρία της, για όσα γράφτηκαν σχετικά με το τέλος […]
Διαβάστε το στο dete.gr