ΗΠΑ – Μόρα Χίλι: Η πρώτη ομοφυλόφιλη κυβερνήτρια που εκλέγεται στη χώρα
13:10 - 10/11/2022
Η δημοκρατική Μόρα Χίλι είναι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, γεγονός το οποίο η ίδια χαρακτήρισε "ιστορικό", ενώ άλλη μια γυναίκα ομοφυλόφιλη, η Τίνα Κότεκ, μπορεί να εκλεγεί κυβερνήτρια του Όρεγκον.Η δημοκρατική Μόρα Χίλι είναι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, γεγονός το οποίο η ίδια χαρακτήρισε "ιστορικό", ενώ άλλη μια γυναίκα ομοφυλόφιλη, η Τίνα Κότεκ, μπορεί να εκλεγεί κυβερνήτρια του Όρεγκον.“Είμαι υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα και η πρώτη ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια”, δήλωσε με ένα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΗΠΑ: Η Μόρα Χίλι πρώτη ομοφυλόφιλη κυβερνήτρια που εκλέγεται στη χώρα
Η δημοκρατική Μόρα Χίλι είναι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, γεγονός το οποίο η ίδια χαρακτήρισε «ιστορικό», ενώ άλλη μια γυναίκα ομοφυλόφιλη, η Τίνα Κότεκ, μπορεί να εκλεγεί κυβερνήτρια του Όρεγκον. «Είμαι υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα και η πρώτη ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια», δήλωσε με […]
Διαβάστε το στο