ΗΠΑ – Μόρα Χίλι: Η πρώτη ομοφυλόφιλη κυβερνήτρια που εκλέγεται στη χώρα

13:10 - 10/11/2022

Η δημοκρατική Μόρα Χίλι είναι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, γεγονός το οποίο η ίδια χαρακτήρισε "ιστορικό", ενώ άλλη μια γυναίκα ομοφυλόφιλη, η Τίνα Κότεκ, μπορεί να εκλεγεί κυβερνήτρια του Όρεγκον.Η δημοκρατική Μόρα Χίλι είναι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, γεγονός το οποίο η ίδια χαρακτήρισε "ιστορικό", ενώ άλλη μια γυναίκα ομοφυλόφιλη, η Τίνα Κότεκ, μπορεί να εκλεγεί κυβερνήτρια του Όρεγκον.“Είμαι υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα και η πρώτη ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια”, δήλωσε με ένα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Η Μόρα Χίλι πρώτη ομοφυλόφιλη κυβερνήτρια που εκλέγεται στη χώρα

Η δημοκρατική Μόρα Χίλι είναι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, γεγονός το οποίο η ίδια χαρακτήρισε «ιστορικό», ενώ άλλη μια γυναίκα ομοφυλόφιλη, η Τίνα Κότεκ, μπορεί να εκλεγεί κυβερνήτρια του Όρεγκον. «Είμαι υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα και η πρώτη ομοφυλόφιλη που εξελέγη κυβερνήτρια», δήλωσε με […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας