Πάνος Καμμένος: Φωτογραφία από το νοσοκομείο – «6 μήνες καροτσάκι»

09:06 - 11/11/2022

Φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ανέβασε το πρωί της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος, μετά το τροχαίο με τη μηχανή που είχε την περασμένη εβδομάδα. Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε χειρουργείο στο πόδι και όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, η κατάσταση του ποδιού του ήταν δύσκολη. Τη φωτογραφία που ανέβασε συνοδεύει […] Το άρθρο Πάνος Καμμένος: Φωτογραφία από το νοσοκομείο – «6 μήνες καροτσάκι» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Καμμένος: «40 χρόνια Kawasaki τώρα 6 μήνες καροτσάκι»

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Πάνος Καμμένος, μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε υποβληθεί σε χειρουργείο, καθώς, όπως είχε ενημερώσει με ανάρτησή του στο Instagram, το πόδι του ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σήμερα ανέβασε μία νέα φωτογραφία με το μπανταρισμένο πόδι. «40 χρόνια Kawasaki τώρα 6 μήνες καροτσάκι» έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Καμμένος ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο - Θα είναι 6 μήνες σε καροτσάκι

Φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ανέβασε το πρωί της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος, μετά το τροχαίο με τη μηχανή που είχε την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πάνος Καμμένος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε το πρωί της Παρασκευής φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά το τροχαίο με τη μηχανή που είχε την περασμένη εβδομάδα.Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε το πρωί της Παρασκευής φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά το τροχαίο με τη μηχανή που είχε την περασμένη εβδομάδα.Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε χειρουργείο στο πόδι και όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, η κατάσταση του ποδιού του ήταν δύσκολη. Τη φωτογραφία που ανέβασε συνοδεύει με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Καμμένος: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τη μηχανή – Θα μείνει 6 μήνες σε καροτσάκι

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Πάνο Καμμένο, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος τη Παρασκευή To άρθρο Πάνος Καμμένος: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τη μηχανή – Θα μείνει 6 μήνες σε καροτσάκι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η φωτογραφία του Πάνου Καμμένου από το νοσοκομείο: "40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι"

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά το τροχαίο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πάνος Καμμένος: Η πρώτη φωτό μετά το χειρουργείο – «40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι»

Αρκετά σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το γόνατό του ο Πάνος Καμμένος και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Σε φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φαίνεται το «μπανταρισμένο» πόδι του από το χειρουργείο μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή την περασμένη εβδομάδα. Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε χειρουργείο στο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Καμμένος ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο – Θα είναι 6 μήνες σε καροτσάκι

Φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ανέβασε το πρωί της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος, μετά το τροχαίο με τη μηχανή που είχε την περασμένη εβδομάδα. Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε χειρουργείο στο πόδι και όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, η κατάσταση του ποδιού του ήταν δύσκολη. Τη φωτογραφία που ανέβασε συνοδεύει με τη λεζάντα: «40 χρόνια […] The post Ο Καμμένος ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο – Θα είναι 6 μήνες σε καροτσάκι appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά