Ο Αντώνης Κανάκης «έλιωσε» για τον γιο του – «Σε αγαπάω ως τον ουρανό»

21:28 - 11/11/2022

Για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής, ο Αντώνης Κανάκης ήρθε με το Βινύλιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα […] The post Ο Αντώνης Κανάκης «έλιωσε» για τον γιο του – «Σε αγαπάω ως τον ουρανό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Κανάκης: Οι on air ευχές στον γιο του για τα γενέθλια του - «Τζονάρα μου, σε αγαπάω ως τον ουρανό»

«Ο μπαμπάς προσπαθεί να μην γίνεται σαχλαμάρας, συμπλήρωσε.

Διαβάστε το στο

Αντώνης Κανάκης: «Έλιωσε» στον αέρα για τον γιο του – «Ο μπαμπάς προσπαθεί να μην γίνεται σαχλαμάρας»

Για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής (11/11), το Βινύλιο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα πιο επιτυχημένα ντουέτα των 90s, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να στείλει τις πιο θερμές του ευχές στο πλέον αγαπημένο του πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης επέλεξε να ευχηθεί δια αέρος στον γιο του που είχε τα γενέθλιά του. «Θα μου επιτρέψετε να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στο αγόρι μου! Τζονάρα μου! Σήμερα γίνεται 3 χρονών και οσονούπω η Ευγενία 6. Κάποιος μας κάνει πλάκα με τον χρόνο» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, φορώντας το πιο γλυκό του χαμόγελο α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Αντώνης Κανάκης «έλιωσε» στον «αέρα» για τον γιο του: «Σε αγαπάω ως τον ουρανό»

Για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής, ο Αντώνης Κανάκης ήρθε με το Βινύλιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.Για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής, ο Αντώνης Κανάκης ήρθε με το Βινύλιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα πιο επιτυχημένα ντουέτα των 90s, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να στείλει τις πιο θερμές του ευχές στο πλέον αγαπημένο του πρόσωπο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια αναφορά στον γιο του – «Σε αγαπάω ως τον ουρανό»

Ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής με τη δεύτερη εκπομπή «Βινύλιο» της σεζόν. Μάλιστα, To άρθρο Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια αναφορά στον γιο του – «Σε αγαπάω ως τον ουρανό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο